Tre värdefulla tips

Bloggens allra första inlägg blir att ge er några värdefulla tips som kan göra en stor skillnad för er hud/kropp.
 
Tips nummer 1;
Smörj aldrig in ögonområdet med er vanliga hudkräm. Många tycker att det är onödigt att införskaffa sig en ögonkräm när man redan har en väl fungerande kräm, men det är tyvärr helt fel! En bra ögonkräm är faktiskt väldigt viktigt om man vill undvika mörka ringar/påsar och rynkor. Din dag/natt kräm är alldeles för "tung" för den tunna, sköra huden kring ögonen, och om du lägger krämen där gång på gång orsakar du det man vill undvika med hjälp av en ögonkräm. Låt aldrig din hudkräm komma innanför benet som går längs hela ögat.
 
Tips nummer 2.
Undvik att sitta med benen i kors. Detta stoppar blodflödet i benet och vätskan samlas på ett och samma ställe vilket orsakar celluliter som är väldigt svåra att bli av med.
 
Tips nummer 3.
Coca cola light är inte bättre än vanlig coca cola! Om du försöker vara nyttig och väljer en light läsk istället för en vanlig läsk så gör du tyvärr ett misstag. Coca cola innehåller en väldans massa socker, men coca cola light innehåller istället sötningsmedel vilket är ännu värre för din kropp! Kroppen är inte ämnad för att hantera sötningsmedel, kroppen känner inte igen ämnet vilket gör det svårt för den att förbränna det och göra sig av med det.
 
• Det tar ca 24h för kroppen att bearbeta och göra sig av med 1L vanlig cola cola.
• Det tar 1 MÅNAD för kroppen att göra sig av med 1L coca cola light!!